Hello world!

Hej og velkommen til mit første indlæg på min nye blog. Jeg har før skrevet lidt på en blog som jeg oprettede på min hjemmeside www.roadmaster.dk, men da den til sidst var noget skudder-mudder af mere eller mindre uinteressant læsning, så droppede jeg den og strømlineformede min hjemmeside til en lidt mere privat karakter, men der mangler dog stadig det aktuelle, det som nettet er så godt til, at distribuere de nyeste nyheder lige når læseren har behov for og tid til at læse dem.

I min egenskab af freelance reporter for blandt andet bladet Klassisk bil & Mc, og som generelt interesseret i emnet veteranbiler, amerikanerbiler og hvad der til hører. Der opsnapper jeg en del nyheder som jeg føler kan være til alles interesse at vide, men de eksisterende nyhedskanaler er enten langsommelige trykte medier, eller elektroniske medier med ringe interesse for emnet. Der er også den mulighed at følge med i diverse fora på nettet, men ud over at de pt byder på en ikke særlig spiselig blanding af “mudderkastning” og “fejen-for-egen-dør”-læsning, så er nyhedsopdateringen der også meget spredt fægtning.

Hvor vidt jeg kan leve op til de krav jeg stiller til mig selv, og til det  jeg har tænkt mig at bruge den her blog til, vil kun tiden vise. Ind til da er det mit håb at du gemmer denne blog i toppen af dine favoritter, så du kan kigge ind en gang i mellem. Du kan også gemme bloggen i dine nyhedsfeeds og på den måde følge med i hvad her sker. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig direkte her igennem bloggen, hvis du har relevant nyt du ønsker at dele med andre ligesindede.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Generelt

2 responses to “Hello world!

  1. Pingback: Hvis du vil videre « The Road Blog

  2. Pingback: Gammelnok ? « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s