Verdens morsomste mand

 

DR viste i går aftes et meget smukt portræt af Victor Borge, med rette kaldet kaldet verdens morsomste mand. Man kan kun være meget imponeret over Victor Borges evner, og over det han har formået her i livet, men det som i den her kontekst var interessant var familien Borges egne smalfilm, sandsynligt optaget i en periode midt i halvtredserne.

verdens-morsomste-mand1

Smalfilmene viste Borges store familie, der stolt fremviste en skinnende hvid Corvette af en af de første årgange, og en enorm 1954 Cadillac Limousine med privatchauffør og det hele. Meget spændende, og herligt at se. Endnu mere spændende var det at se Junior Borge fare frem for kameraet i en, enten elektrisk eller benzin motoriseret, 1955 Pontiac i cirka ½ størrelse. Victor Borges enormt populære radioshows var i det år sponsoreret af Pontiac og man kan nemt forestille sig at det nok er General Motors der har sponseret det ungdommelige køretøj til husholdningen.

Victor Borges 1954 Cadillac Limousine

DR har oprette en side med mange filmklip og billeder der viser Victor Borge lange karriere, her finder man også de gamle smalfilm www.dr.dk/victorborge

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Danske Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s