Skrot en lov

Den amerikanske handels organisation SEMA og deres actionsgruppe, Sema Action Network, har udsendt et håb om at så mange som muligt vil hjælpe dem med at stikke en kæp i lovmøllens hjul.

Er denne på vej i skrotten eller i garagen?

Er denne på vej i skrotten eller i garagen?

SAN beder alle sine samarbejdspartnere ,og alle som de kender, om at sende en email eller ringe direkte til Nancy Pelosi i det hvide hus, for at få omstødt et lovforslag der skal sende mange gamle biler i jernpressen. Oplægget skal være at ved at skrotte de gamle biler kan man få gang i salget af de nye, og der med få nationens hjul til at rulle igen. SAN frygter at der vil ryge alt for mange af de gamle bevaringsværdige biler på den konto, nøjagtig som vi har set det her hjemme under lignende skrotningsordninger.

Man kan mene at en sådan amerikansk skrotningsordning ikke umiddelbart vil have den store effekt på vores side af Atlanten, men ud over det forkastelige i at skrotte historiske køretøjer, så vil det også hæve priserne på dem der vil være tilbage efter en sådan omfattende skrotningsrunde i et land som USA. Det vil også hæve priserne på eftertragtede brugte originaldele, der er naturligvis ikke særlig stor sandsynlighed for at en sådan lov vil have den store effekt på nybilssalget.

Den amerikanske regering vil sandsynligvis også bruge en sådan lov til at sende et signal til andre regeringer om at de “tænker grønt” med indførslen af sådan en lov, og dermed giver andre et incitament til at bruge miljødebatten til at skrotte vores kulturhistoriske arv, dette er nok ikke formålet men helt sikkert afkommet.

Nancy Pelosi håber at kunne aflevere forslaget den 6. januar, så kongressen kan godkende det den 20.ende, således at Præsident Barrack Obama kan underskrive loven så snart han er svoret ind.

Reklamer

1 kommentar

Filed under Internationale Nyheder

One response to “Skrot en lov

  1. Pingback: Skrot en lov – Part 2 « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s