Udsalg hos General Motors

Så mange som op imod en fjerdedel af GM’s enorme men ellers næsten hemmeligholdte samling af  biler vil blive solgt dels på Barret-Jacksons auktion i Scottsdale, Arizona fra den 13-18 januar og til dels på en auktion i Florida til April.

Op imod 250 af denne GTO Judges fætre får snart dommen

Op imod 250 af denne GTO Judge's fætre får snart dommen

 GM påstår godt nok at de kun tynder ud i deres bilsamling for at, koncentrere den om milestones og prototyper med stor historisk værdi, og de siger også at udsalget i hvert fald ikke har noget med krisen i branchen og milliardlånet fra staten at gøre. Tom Freiman, GM Heritage Center manager siger at udsalget har været planlagt i et helt år nu, og har derfor intet med den opståede krise i bilbranchen at gøre.

Selv om det jo nok vil indbringe en pæn bunke dollars at sælge 250 sjældne low milage museumsbiler, så vil det jo alligevel nok ikke indbringe nok til at hive GM op af det pløre de har sat sig fast i.

GM’s Heritage Center i Sterling Heights i Michigan har indtil for nylig været en velbevogtet hemmelighed man kun kunne komme ind og se ved særlig invitation. I sommers blev dørene til museet dog åbnet lidt på klem så bilklubber og større grupper kunne få lov at komme inden for, hvis man spurgte pænt først. Der har dog altid været god mulighed for at se mange af bilerne fra samlingen, da GM aldrig har været nærig med at udlåne sjældenhederne til udstillinger, andre museer og ved særlige lejligheder.  Hemmeligholdelsen af samlingen har dog samtidig gjort at der aldrig er lavet nogen særlig gode optegnelser over samlingens specifikke indhold, dette link vil føre til en af de bedre billedgallerier over museets indhold.

GM Heritage Collection by Autoblog

Hemmings Motor News har naturligvis også haft en reporter på stedet, det efterlod en stor artikel i bladet og disse fem billedspækkede sider på nettet :

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Internationale Nyheder

2 responses to “Udsalg hos General Motors

  1. Pingback: Millioner af dollars i frit løb i Arizona « The Road Blog

  2. Pingback: Statsadministrationen stopper Barret-Jackson « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s