Så kører Camaro produktionen igen

Ja det vil sige den kører lige om lidt, nærmere bestemt den 12. Januar starter de produktionen op efter jule og nytårs pausen, og efter at GM har måtte hive en bankerot leverandør i retten for at få deres dele og værktøjer.

Den nye Camaro på vej ned af samlebåndet

Den nye Camaro på vej ned af samlebåndet

Efter at en af delleverandørerne, Cadence Innovation, som leverede dørsider og andre interiør dele, gik konkurs i december, har GM måtte suspendere forproduktionen af den nye og længe ventede 5. generations Camaro.

General Motors måtte have rettens hjælp til at få de dele og de trykværktøjer hos Cadence Innovation, der skulle bruges for at undgå meget dyre driftstop på Camarofabrikken i Oshawa, Canada.

Men nu kører samlebåndet snart igen, og det er der en hel del der ser frem til med længsel idet at mere end 10.000 havde forudbestilt den nye Muskelbil. Apropos muskelbil, så ser det ud som om at der vil være en nogenlunde ligelig bestilling mellem V6 og V8 modellerne selv om det i starten så ud som om at V8’erne havde et mægtigt overtag med 84% of forudbestillingerne, men efterhånden som den “almindelige” køber har fundet vej til salgsafdelingerne er der kommet nogen flere bestillinger på V6 Camaro’erne.

Sådan ser produktions Camaroen ud, - sej !!

Sådan ser produktions Camaro'en ud, - sej !!

Der har været spekulationer fremme om hvor vidt at Camaro’erne vil blive leveret som Chevrolets her i Europa, og om hvor igennem de skulle kunne købes, ligeledes om de vil bære Chevrolets berømte bomærke. Baggrunden for spekulationerne er naturligvis at General Motors har solgt ud af historien og idealerne, og hængt deres bomærke på en gang billigt skrammel produceret i korea, en sammenligning der naturligvis ikke sømmer sig for en genoplivning af en af USA’s oprindelige ponycars.

Reklamer

3 kommentarer

Filed under Internationale Nyheder

3 responses to “Så kører Camaro produktionen igen

  1. Pingback: Ringmuskler « The Road Blog

  2. Pingback: Daytona 500 Pace car Camaro « The Road Blog

  3. Pingback: Ny Camaro produktion skudt i gang « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s