Ringmuskler

I de gode gamle dage, den gang der var rigtige muskelbiler til, der formåede ingen af dem ret meget andet end at køre lige ud, sådan er det ikke nu om dage, i en moderne amerikansk muskelbil er det ikke nødvendigvis lig med livsfare at kaste sig ind i rundkørsel der er ret meget mindre end Amager.

Uanset hvor politisk ukorrekt det er så er muskelbilerne tilbage igen, og historien gentager sig selv fra 60’erne, hvor bilerne i løbet af nogle år bliver voldsommere og voldsommere. Fabrikkerne overgår sig selv og konkurrenterne i hestekræfter, g-påvirkninger, og et imponerende loyalt publikum, og så lige pludseligt som det går allerbedst så er det hele slut, året er 1973.

2009-01-09_01-22_2010-ford-mustang-shelby

2009 Ford Mustang - the king of cool

Som vi så det i 73, vil vi se sandsynligvis se det med 2008 og 2009 modellerne, og det er ret sur røv, nu skulle vi lige til at have det så sjovt !

2009 vil byde på en genintroduktion af Challengeren, som jo godt nok så dagens lys for første gang sidste år, men det er først i år at den for alvor vil komme ud på gader og stræder. På NAIAS messen er den faceliftede 2009 Ford Mustang blevet fremvist, selvfølgelig i voldom hi-po udgave. Og så der jo også nogle stykker der går og venter nervøst på hvad der kommer først, den nye Camaro de har bestilt, eller konkursadvokaternes indtog i Detroit.

2009 Dodge Challenger - Brutalis on wheels

2009 Dodge Challenger - Brutalis on wheels

2009 Chevrolet Camaro - smuk som en Doberman

2009 Chevrolet Camaro - smuk som en Doberman

Desværre for os der godt kan lide at en bil godt må være sjov at køre i, så er årets Detroit messen 09 præget af grønne tanker, og muskelbilerne er blevet sorte får siden samme messe i 08.

Du kan følge med i North American International Auto Show via disse links :

jalopnik.com

www.autoblog.com

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder, NAIAS

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s