Checker checker ud – næsten!

Bilverden er er i oprør, her gik man og troede at Checker Motors Corperation var afgået ved døden for 25 år siden, så viser det sig nu at de er i levendes live, de har det ikke så godt men fandme om ikke de lever !!

checker201

Jo de producerer stadig, bare ikke det de burde.

 Godt nok er de holdt op med at producere de fantasiske og verdensberømte New Yorker taxa’er, dem og dens private-solgte tvilling Checker Marathon, dem er der ikke nogen der har set skyggen af siden 1982. For nuværende levere de udstandsede metalprofiler til det man kalder “de tre store” inden for industrien. men fredag gik firmaet i betalingsstandsning, og de håber nu at kunne reorganisere sig og på denne vis overleve finanskrisen.

Checker Motor Corp. har leveret taxi’er siden 1923 fra byen med det mundrette navn Kalamazoo, Michigan, hvor de stadig ligger. Der er for nuværende 246 ansatte og firmaet har en anslået omsætning for 2009 på $ 61 millioner. 

De skulle have holdt sig til at producere verdens sejeste taxi, så ville de være velhavende nu. De kunne have tjent formuer bare på at holde Hollywood kørende.

Hvis du vil videre, eller bare side og græde ned i avisen.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s