Højtryksweekend forude

Daydreamers klubben i Tølløse har offentliggjort datoen og sted for deres fantastiske træf, der hvis det går som det plejer vil være et højdepunkt på sommersæsonen.

Strictly buisness udstråler denne barske Camaro fra Daydreamers meet i 07

Denne barske Camaro fra Daydreamers meet i 07 udstråler strictly buisness!

 Der er dog dryppet en anelse malurt i bærret, i det at det har vist sig at det meget populære Wheels ‘n Wings Meet afholdes i samme weekend i Varberg.

Wheelstræffet iVarberg er et meget populært træf for danske amerikanerbilsenthusiaster grundet den forholdsvis korte afstand til Danmark, enten via færge til Jylland eller bro/færge til Sjælland. Wheels træffet byder på en enorm cruising der praktisk taget er stillestående, og et enormt træf med lange ind og udkørsels tider, det koster dig udbetalingen til en mindre bondegård, men den kanonhyggelige stemning i danskerlejren råder helt og fuldt bod på det.

Det er dog ikke første gang at det er sket at dato’erne for Varberg og Tølløse falder sammen, faktisk mener jeg at sidste gang det skete (2003) nok var det år, der for første gang rigtigt satte Daydreamers meet’et på landkortet som et must. Den gang oplevede man at mange valgte at tage del i begge træf, ved at deltage den første dag i Varberg, smage på stemningen der og så i løbet af lørdagen køre tilbage til Danmark, for at tage resten af weekenden sammen med alle de andre i Tølløse. Sådan gjorde jeg det selv det år, og det blev en kanon weekend.

Her er der lidt billeder fra 2007 i Tølløse.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Danske Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s