Klassikere med Æ,Ø og Å

Her i vintertide der er det jo rart at kunne sætte sig til rette foran computeren og bruge et par timer i hyggeligt selskab med sig selv og en mus.

Som en udstrakt service til læserne af denne blog kommer her et par gode danske klassiker links:

Via bilbasen.dk kommer denne nye klassiker side:  Bilklassiker.dk. Der en helt enorm udbygning på featuresiden, der vidner om stor teknisk indsigt fra dem der har oprettet den, men det er næsten for meget af det gode. Man kan så mange ting der inde at man næsten ikke kan finde rundt. Men et kanon initiativ det er det.

bilklassisker.dk er jeg blevet gjort opmærksom på denne side : Classicmotor.tv. Siden vidner om det gode gamle mundhæld at al begyndelse er svær, men man må sige hurra for indsatsen, det er helt klart værd at vende tilbage til.

Det ser ud som om at en anden meget brugt side, for tiden gennemgår en større renovering : youngtimer.dk, det bliver spændende at se hvad de kommer op med

Et andet og meget sjovt lille link er til denne campingnostalgi-side, som jeg er faldet over. På indtil videre 11 sider plus det løse byder den på dank campinghistorie gennem tiderne, yderst morsomt at se. Det er også der jeg har fundet nedenstående billede af en Edmund Jørgensen med sin 1968 Wilk efter en imponerende Chrysler New Yorker

Edmund med forkromet termokande og matchende bil

Bliver det for meget med alt det klikke rundt, må jeg så ikke have lov at gøre opmærksom på det nyeste nummer af Klassisk bil & Mc er ude nu, og det er pakket med god læsning.

Click ya later, dudes !

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Danske Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s