Så der bold!

Nu ruller det afsted der ude i de små stuer, i hvert fald i de hjem der har den rigtige forbindelse i orden. Her i aften, eller måske rettere nat dansk tid, der er det Arizona Cardinals og Pittsburgh Steelers som trækker i den sorte øjenskygge og gør klar til fest i Tampa Bay, Florida.

Ja nu tror du måske du er kommet til at klikke dig ind på den forkeret blog, for denne her blog har absolut normalt ikke noget med sport at gøre, ikke andet end hvis man drev en smallblock Chevy op i mellem ballerne på quarterback Ben Roethlisberger. Næ her springer vi super bowl kampen over og går direkte til reklamerne.

De tre nu-knap-så-store-som-de-engang-har-været er blevet nød til at lægge deres reklamebudget på køl, så efter i flere år at have brugt millioner af dollars på den store sportsbegivenhed, så har de for 2009 overgivet arenaen til Toyota, Hyundai og Audi m.fl.

Igennem de seneste 15 år har General Motors brugt mere en 77 millioner dollars på Super Bowl, hvor en 30 sekunders reklamespot koster omkring 3 millioner dollars.

Robotreklamen her over var genstand for megen debat for et par år siden, da den viste en industrirobot på selvmordets rand, man var bange for at den kunne drive amerikanere i hobbetal til at springe fra nærmeste bro….tsk, tsk only in america.

Til den gigantiske minutpris der er det ikke kreativiteten det skorter på når der skal laves reklamefilm, så selvfølgelig har de en særlig plads på nettet. På dette site sidder Nathan Alexander og kommenterer og poster reklamefilmene live efterhånden som de går i luften : www.commercialsihate.com/superbowl/43/ Gå også gerne tilbage og se tidligere års Super Bowl reklamefilm

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Bare for sjov, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s