Obama støtter op om bilproducenterne

Som det vil være de fleste bekendt så talte Barrack Obama til de to kamre i nat dansk tid. Talen var en situationsrapport om den amerikanske økonomi som den ser ud lige nu.

Obama talte om den amerikanske økonomi

Obama talte om den amerikanske økonomi

Midtvejs i talen kom Obama ind på de skrantende bilproducenters økonomi og hvad regering har sat iværk for at hjælpe dem, her er hvad han sagde :

As for our auto industry, everyone recognizes that years of bad decision-making and a global recession have pushed our automakers to the brink. We should not, and will not, protect them from their own bad practices.

“But we are committed to the goal of a re-tooled, re-imagined auto industry that can compete and win. Millions of jobs depend on it. Scores of communities depend on it. And I believe the nation that invented the automobile cannot walk away from it.”

For god ordens skyld vil jeg gerne oversætte så godt jeg formår:

“Angående vores bilindustri, alle er enige om at flere års dårlige beslutninger og den globale økonomiske krise har skubbet vores bilproducenter ud på kanten. Vi skulle ikke, og vi gør det heller ikke, beskytter dem imod deres eget dårlige adfærdsmønster.”

“Men vi er bundet os til et løfte hvor målet er at genskabe og genopfinde en bilindustri der kan konkurere og vinde. Millioner af jobs afhænger af det. Mange lokalområder forventer det. Og jeg mener at nationen der opfandet (??) automobilet, ikke bare kan efterlade dem her.”

Så langt så godt, nu må det være op til de tre store ikke at sætte de mange billioner over styr, men at de beviser at de magter den store opgave der ligger foran dem.

Reklamer

1 kommentar

Filed under Internationale Nyheder

One response to “Obama støtter op om bilproducenterne

  1. Pingback: Han kan bare ringe « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s