GMC går i hundende

Her gik man og troede at alt var vendt op og ned i USA, at vore børn aldrig ville komme til at kende det USA som vi andre kender.

Fido's fine firehjuler

Fido's fine firehjuler

Men bare rolig, selv om det ser ud som om plus er blevet til minus, og især at hvid er blevet sort, i guds eget land, så kan vi konstatere at alt er ved det gamle.

Bedst som man tror at nu vil verden kun fokusere på miljørigtige biler og på finanskriser, at istedet for politisk korrekt, så skulle den stå på korrekt politik, så er der nogen der vælter spanden og ud falder en pressemeddelelse fra GMC og Bark-Buckleup.

Bark-Buckleup har nemlig erklæret GMC Acadia til den mest dyrevenlige transportform i 2009.

Bark-Buckleup siger at med GMs OnStar håndfri navigation og vejhjælp systemet, kan man nemmere navigere sine husdyr gennem usikker trafik, på den tredie sæderække er der god plads til at spænde Fido fast, og der er god plads bagerst til stabelvis af missers transportkasser. Klima anlæg med tre zoner og tonede ruder kan også tælles på plussiden.

Sådan GM, I kan vis godt ringe til de der 100.000 medarbejdere der er blevet sendt hjem, det er tid til at spytte i næverne, nu skal der sælges Acadiaer.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s