Det ikk’ for børn

Forud for popkongen Michael Jacksons kommende comeback verdensturne til sommer, skal der lige skrabes penge ind til at opretholde en bare nogenlunde acceptabel levestandard undervejs.

2009-03-09_22-26_michael-jackson-auction

Brandudsalg ?

 Derfor afholdes der auktion d, 21 – 25 April over diverse effekter fra Kongens tidligere residens Neverland i Californien.

Blandt bunker af  malerier og anden kunst, er der stabelvis af legetøj, 4 hjulede crossere og andet for børn og barnlige sjæle. Der er også en stribe limousiner, og en enkelt klassiker.

1954 Cadillac serie 60

1954 Cadillac serie 60

Denne 1954 Cadillac har tidligere haft en fremtrædende rolle i Jessica Tandy / Morgan Freeman filmen “Driving Miss Daisy“, den er vurderet til at kunne indbringe mellem $20-30.000.

En af de mere kuriose køretøjer på auktionen er denne 1986 GMC High Sierra, der med komplet brandværnsudstyr har tjenestegjort på en af verdens mest kendte landsteder.

Komplet udstyret GMC brandbil

Komplet udstyret GMC brandbil

Det er auktionshuset Juliens’s Auctions der afholder den celebre auktion, og ind til videre er 4 af de i alt 8 auktionskataloger kommet online, måske der dukker andre sjove ting op når de sidste kataloger bliver lagt ud. Køretøjerne og det megen legetøj er i “Session V” kataloget, “Amusements, Arcade Games and Disneyana”

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Auktioner, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s