Hvilken bil byder man ventede gæster?

Når præsident Barrack Obamas nøje udvalgte Auto Task Force imorgen ruller ind i Detroit for at tjekke hvordan deres penge har det, så er det naturligvis ikke hvad som helst de bliver præsenteret for.

"Jo da, for 2 milliarder ekstra, der kan vi da godt sætte en karrosse på også !"

"Jo da, for 2 milliarder ekstra, der kan vi da godt sætte en karrosse på også !"

 Senest d. 31. marts skal General Motors bevise overfor kongressen at de da sagtens kan overleve en finanskrise. Det er der så nogen der ikke tror på, der er endda nogen som håber på det modsatte, blandt andet tidligere præsident kandidat John McCain, som gerne bruger hvert minut han har i mediernes søgelys, til at messe “lad dem gå konkurs, lad dem gå konkurs” helt uden at tænke på de 100 tusinder mennesker der vil blive berørt af en sådan konkurs.

Heldigvis så har Obama nedsat et udvalg der skal se bilindustrien efter i sømmene, og se til at de forbliver nogle søde bilproducenter, der snarest muligt sender nogle af de mange penge retur som de har fået udleveret, og helst uden at bede om flere.

Desværre for os der godt kan lide biler, om de er amerikansk producerde eller ej, så er det ikke bilelskere der er blevet indsat i det 18 mand store udvalg. Joe Biden har vist godt nok en 67 Corvette, en anden kører Lexus, medens en tredie har en Mini Cooper. Men det var vist også det, 2 af medlemmerne har slet ikke bil og de resterene kører i noget som ingen andre ville ses i, som en Honda minivan eller en 98 Chevrolet Cavalier.

Udvalget skal prøvekøre den nye Volt, el-bilen der er udset til at være automobilet der redder hele General Motors fra undergang, på GM’s Warren Tecnical Center. Herfra sendes der lykke og håb om en dejlig køretur for hele banden.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s