Nu er det snart nu

Når de møder ind på job i morgen tidlig på General Motors samlefabrik i Ottawa, Canada, så er det for at sætte gang i produktionen af  den nye og længe ventede Camaro.

Pre-production Camaraoer venter utålmodig på udskibning

Pre-production Camaroer venter utålmodig på udskibning

 NASCAR team ejer og Chevrolet-dealer Rick Hendrick vil i morgen trille den første produktions Camaro af samlebåndet, han købte den for $350.000 på Barret-Jacksons Auction i Arizona her i januar, og der fra af der bliver det blodig alvor ude i muskelbilskrigen.

Nu skal det være slut med Mustangens totale dominans på det marked, det beviste Chrysler koncernen dog allerede med Challengerens officielle salgstal for februar, i sidste uge. Nøjagtig 3.283 Challengers, eller 293 styks mere end Mustangs i samme måned. Det er dog et godt stykke tid siden at Chevrolet offentligjorde at der på daværende tidspunkt var optaget mere end 10.000 forhåndsordrer på den nye Camaro, og flere er sandsynligvis kommet til siden.

Soltag er øjensynligt også et option

Soltag er øjensynligt også et option Mon ikke en rød, en sølv eller en gul Camaro, vil blive det mest almindelige

 Som sædvanlig er det på Camaro5 at man skal finde de nyeste nyheder om den nye muskelbil, en mere dedikeret fanskare skal man lede længe efter. De er også en af fansene der fra der har sneget sig op til hegnet og skudt ovenstående billeder (og flere i denne tråd). Bilerne på billederne er dels dealer demoer, pressebiler og lignene, og er altså før-produktionsbiler der skal sendes ud til dealerne så de er klar til den store offentlige introduktion.

Bliver du smittet af Camaro sygdommen, så kan du starte her på dette site (når det kommer op at køre i løbet af mandag – dansk tid)

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s