Skrotbil !?…..NOT!!

Bloggerne var i oprør til morgen da en Kyle Paulson med sit kamera fangede en lime grøn Challenger convertible på en autotrailer, lige uden for Chrysler hovedkvarteret i Auburn Hills, Michigan. Kyle postede sine billeder i det F-Body forum han holder til i, men inden længe var billederne på vej jorden rundt.

Efter at Jalopnik havde sat historien på forsiden, fangede de den på Cardomain, som så investerede lidt tid i at researche baggrunden for dette misbrug af et kulturklenodie.

Challengeren er ganske rigtig den der blev vist på SEMA udstillingen sidste år, og har helt sikkert været på vej i skrotpressen som det er kotyme for den slags biler, da bilproducenterne ikke kan/må/vil sælge dem. Cardomain fandt ud af at der er lavet to af dem, den ene skulle efter sigende været ejet af Coach Builders Ltd. der er dem der har bygget de to Challenger convertibles for Chrysler, medens den anden ind til nu har stået Chrysler. Chrysler har dog pt ikke nogen planer om at sætte en topløs Challenger i produktion, så derfor ud, bort, væk med den.

Som den så ud før !

Som den så ud før !

Senest forlyder det at Mopar Performance er gået ind i sagen og har reddet skatten, det vil sige reddet er måske så meget sagt da de har til hensigt at gøre unævnelige ting ved den stakkels bil !

Hmm det lyder som om der bliver en akt 2, til denne historie.

Reklamer

1 kommentar

Filed under Internationale Nyheder

One response to “Skrotbil !?…..NOT!!

  1. Pingback: Topløse muskeldyr kørt i pit « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s