Tilfredse Buick ejere

I en undersøgelse offentliggjort i dag, fra J.D. Power and Associates, i en bruger tilfredshedsundersøgelse, der har Buick overhalet den ellers evige nr. 1 Lexus og deler nu førstepladsen sammen men Jaguar der også har taget et kæmpehop op ad stigen siden sidste undersøgelse.

Sid sikker i sadlen med en Buick

Sid sikker i sadlen med en Buick

 I 14 år har Lexus ligget nummer 1 på listen over bruger tilfredshed målt på tre år gamle biler, men er i år blevet overhalet af Buick der er hoppet fra en 6. plads og af Jaguar, der er steget fra en 10. plads, de to deler nu en 1. plads med 122 fejl per 100 biler. Lexus ligger lige efter, med Toyota og Mercury på de næste pladser.

Inden for de seneste 10-15 år er der virkelig sket noget både hos GM og hos Ford, hvad angår kvaliteten, de store fremskridt har ikke altid været synligt for køberne siger David Argent fra J.D. & A til Automotive News.

Undersøgelsen er foretaget hos de ejerne af 46.000 2006 biler, og viser 4 fejl mere per 100 biler, hos listens nr. 2 Lexus

Argent siger også at det er tydeligt at den økonomiske krise får folk til at beholde deres bil længere end før, således er antalet af måneder mellem bilskift gået op fra 66 måneder til 73 siden 2006.

Overraskende nok set med europæiske øjne så havnede Volkswagen på den næstsidste plads, et mærke der ellers nyder en meget høj stjerne her hjemme, vi ville alle sammen være bedre tjent med at køre noget mere Buick.

Via Automotive News (sub)

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s