Mellemmand ud til højre

Det enorme hollandske bilfirma Kroymans, der har stået for importen af Cadillac, Corvette og Hummer til hele EU og lidt til, er i så økonomiske vanskeligheder at der blevet nød til at opsige aftalen med General Motors fra januar 2011.

2009 Cadillac CTS

2009 Cadillac CTS

 Kroymans er Europas 12. største forhandlergruppe med en omsætning i 2007 på lidt over 2 milliarder euro. De har ud over de tre GM fartøjer i flåden, også forhandling af Ford, Opel Volvo, Nissan, Saab m. fl. i både Tyskland, Holland og Belgien, men er altså kommet i så akutte økonomiske vanskligheder at de har måtte terminere aftale med GM der har kørt de sidste 4 år.

Direktør Peter Han­sen fra den danske importør, Ander­sen & Martini, siger i en pressemeddelelse at de vill se frem til at fortsætte samarbejdet direkte med GM om forhandlingen af de nye Cadillacs der kommer, et karked der har været i stigning de seneste 4 år, og som ifølge Peter Hansen stadig er der trods den økonomiske krise.

For nuværende findes der tre officielle forhandlere af Cadillac i Danmark, Uggerhøj i Aalborg, Stefan Kaas i Odense, og Andersen & Martini i København

Reklamer

1 kommentar

Filed under Danske Nyheder, General Motors, Internationale Nyheder

One response to “Mellemmand ud til højre

  1. Pingback: Det svære valg « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s