Topløse muskeldyr kørt i pit

Selv om en fanboy fra GMinside news fangede en Convertible Camaro forleden under en rundtur på fabrikken, så ser det ud som om at den version er kørt ud på samme sidespor som Chryslers åbne Dodge Challenger.

"See ya around Susie Q"

"See ya around Susie Q"

 Ifølge The Detroit Bureau, så er den åbne Camaro kommet i fare for udsletning, fordi det tyske firma der skulle have stået for leveringen af kalesche delene, er gået konkurs grundet den økonomiske krise.

Det var ellers meningen at Camaroens modelline skulle udvides med en convertible et år efter introduktionen af den nye model, som startede produktion i mandags. Selv om man kunne finde en ny leverandør af kaleschedelene ret hurtigt så ville der nemt kunne gå et halvt år inden denne nye leverandør ville være klar til at indgå i produktionen, og det ville betyde at man ikke ville kunne nå en introduktion i tide til sommersæsonen i 2010, siger Gene Stefanyshyn, Camaro’s Vehicle Line Executive.

Camaro’ens Zeta platform har hele tiden været designet til at en åben version kunne indgå i modeludbudet, det er ikke tilfældet for Dodge Challenger som er et helt selvbærende karrosseri og har slet ikke været designet til at kunne produceres som åben, derfor vil der skulle ofres store summer på at konstruere en sådan, og det har Chrysler altså også ment ikke lå i tiden, pt. Derfor bliver Ford den eneste udbyder af en åben muskelbil, i hvert fald for et stykke tid. Det er de nok yderst tilfredse med, for med de MEGET positive testkørsler der er kommet frem de seneste dage af Camaro’en, så tror jeg ikke Ford har andet at hænge sin hat på end den åbne Mustang.

Chevrolet er også blevet nød til at afslutte udviklingen af en Hi-po Z/28 version af Camaroen, den har også hele tiden ligget i kortene, men der mangler i nærheden af 50 millioner dollars i udviklingspenge for at få den til at rulle, og de penge har GM ikke lige for øjeblikket.

Reklamer

1 kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

One response to “Topløse muskeldyr kørt i pit

  1. Pingback: Camaro uden tag alligevel « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s