Stillingsopslag

Har du evnerne til at se ud i fremtiden, kan du mærke på din rygrad hvilken vej den finansielle vind den blæser, er det at stabilisere en kolos på lerfødder det du drømmer om om natten, så er der nogen der står og venter på dig!?

Cadillac WTF - The future is now

Cadillac WTF - The future is now

 Barrack Obama har desperat brug for hjælp til sit Auto task force, den flok dedikerede menneske der skal redde en hel industri fra afgrundens rand, og som så sent som i forrige uge var på rundtur i Detroit, han har derfor udsendt en opfordring til at ansøge om et job i gruppen.

Nå ja det er måske så ikke helt korrekt at det er præsidenten der søger, men snarere præsidentens mand i teamet, Harry J. Wilson der ved en rundsendt email blandt venner og tidligere kollegaer på Wall Street har forsøgt at stampe minimum fire ansøgere op af jorden til et krævende job i præsidentens auto team.

 Hverken dig eller din familie må have nogen økonomisk forbindelse til Detroit. Et minimum af 8 til 12 års erfaring i økonomisk analyse, er hvad der kræves til et job der anslås at løbe i en tidsbegrænset periode på omkring et år. Du må ikke have arbejdet for de tre store i Detroit inden for de seneste 12 måneder, og erfaring med Wall Street handel er et plus.

Der udloves lange arbejdsdage når der skal dykkes ned i General Motors regnskabsbøger, og der kræves overblik når Chryslers virksomhedsstruktur skal kunne overskues.

Og så lige éen ting mere, erfaring med branchen er ikke en nødvendighed!

Via : Detroit News

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Ford Motor Company, General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s