Sorte udsigter for Californien

Er du lidt ræd for at åbne din avis fordi at din bil er lidt ældre end gennemsnittet, har du den indre frygt for hvad de miljøforskrækkede finder på næste gang, så vær du glad for at du ikke bor i Calfornien !

Take the high road out of state

Take the high road out of state

 I Californien der har de nemlig CARB, Clean Air Resource Board, og i CARB der har de fundet ud af biler forurener, ja det har de vist i mange år, men altså jo mere brændstof der forbruges jo mere forurening, som de siger der ovre.

Tag for eksempel en bil med aircondition, når den er tændt så er der jo næsten ingen grænser for hvor meget benzin der skal hældes i sådan en fætter, og hvorfor er Air conditionen så tændt, døøhh det er den jo fordi at det er )&(/%%¤ varmt lige i det nabolag. I CARB der har de så regnet på at hvis der ikke var så mange der havde den der A/C knap trykket ind, så vil der være mindre luftforurening som en logisk følge af ovenstående.

Den næste logiske tanke der faldt dem ind var så at sorte biler er varmere end hvide og røde, gule, grønne, og alle de andre fantastiske farver, så hvis man nu forbød sorte bileri hele staten Californien, så ville man spare 0,8 million ton Co2 på et år, det er eddermame smart du, og så er det endda forbrugerne der betaler gildet !

Skåret ind til benet, så har CARB krævet at bilerne i Californien skal per 2016 reflektere 20% af solens stråler, et tal som ingen sorte lakeringer pt kan leve op til.

CARB regulativ pr PDF

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s