Tungtvejende argumenter

Jeg er sgu bange for at der sidder en på Jyllandsposten der godt kan lide amerikanerbiler, Det er en smitsom baccille der spreder sig med lynets hast når først man har fået den. Man kan ikke komme over den, men man kan lære at leve med den.

Michael Schou's Heavy Chevy Chevelle

Michael Schou's Heavy Chevy Chevelle

Nu er det i hvert fald anden gang inden for kort tid at at Claus Worup fra Jyllands Posten har fundet et smukt eksemplar af det bedste fra Michigan, frem til sine læsere.

Denne gang er det Michael Schou og hans 1971 Chevrolet Chevelle i den sjældne “Heavy Chevy” version, der er i centrum. Claus Worup har sammenbygget en saglig og godt researchet artikel, godt fyldt med korrekte informationer om en bilmodel man ikke hører så meget om.

Heavy Chevy’erne var svaret til dem der gerne ville have udseendet af en performance model, men til en forsikringspræmie der var til at betale, og den lagde sig op af de samme tilbud fra Oldsmobile, hvor modellen hed Rallye 350, og fra Pontiac hvor den kaldtes GT-37. Den kunne fås med alle V8’erne fra 307 til 402 Cui, men ikke med 454’eren, den var forbeholdt SS modellen.

Michael Schou’s Heavy Chevy, er så vidt vides den der er solgt af Richard Nordberg på Classic Investment Cars i Karlslunde, en fin bil, tillykke både med den og den fine artikel

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Danske Nyheder, General Motors, Medier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s