I modbalance

Man kan ikke sige andet om amerikanerne end at når de først har fået en ide i hovedet, så er det bare klampen i bund og der ud af mod de realistiske ideers kajplads, så må skuden enten gå ned med mand og mus eller også ender man som driver-milliardær på en solbeskinnet strand.

Sådan en mand er Elad Barkan, og sådan et projekt er Counter Balance

Pick-up Truck - Impossible Extraordinare

Pick-up Truck - Impossible Extraordinare

 Barkan har helt sluppet tøjlerne i et projekt der ikke på nogen som helst måder skeler til hvad der er politisk korrekt, han mener hvad verden har brug for er en stor pick-up, med plads til hele familien og et design der råber om hjælp beder om opmærksomhed!

Elad Barkan har også virkelig lagt sig selv i tøjlen for præsentere alle de gode ideer han har på et og samme køretøj. Her er et lad der kan forlænges, en bagklap der også er en læsserampe, Her er også centermotor og et højtplaceret passagerersæde, til dem der ikke er bange for lave broer.

Counter Balance som projektet hedder har premiere i disse dage på biludstillingen i New York, om udstillingen er der ikke meget at sige, end at det er “same old”, som tidligere år, det er øjensynligt ikke gået op for GM at Obama’s task force er lige på nippet til at slukke for det varme vand, så de introducerer et par nye SUV’ere bare sådan lige for at hjælpe konkursen lidt på vej.

Via Mygreencar.eu

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder, Uafhænge mærker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s