Når krisen kommer til Beverly Hills

 De der amerikanere de er altså et fantastiks folkefærd, de er ikke bange for at springe hovedkulds ud i en ide uanset hvor absurd den lyder.

Forestil dig at en eller anden sagde til dig, jeg tror godt at folk vil betale for at en ung kvinde i sin bedste fødedygtige alder, tager imod dine bilnøgler og kører bort med din bil. Det er her enhver sund amerikaner ville sænke fredspiben og sige ”Top – den ide napper jeg”

Er der nogle grænser for hvor mange gange man må ankomme til den fest?

Er der nogle grænser for, hvor mange gange man må ankomme til den fest?

 Det var der så et par stykker der gjorde tilbage i 1983, det var godt nok andre tider den gang men ikke desto mindre fandt ideen og firmaet ”The Valet Girls” god grobund i den californiske muld. Parkeringshjælp kunne snart hyres over hele Californien til brug ved brylluper, barnedåb eller bar mitzvaer. Kunderne stod i kø for at hyre en bunke kønne tøser til at modtage deres gæster ved diverse arrangementer, ”Instant succes” som de siger på de kanter.

 

Men palmetræerne vokser ikke ind i himlen, efter 25 år med konstant stigende efterspørgsel, er nedgangen i den amerikanske økonomi også nået til Beverly Hills og til ”The Valet Girls” som er blevet nødt til at skære deres stab ned til det halve, og priserne har de måtte sætte 10 år tilbage for at overleve. Det er en grusom verden vi lever i.

 

Det med parkeringshjælp er mig bekendt ikke en ide der er slået igennem herhjemme, men det er selvfølgelig ikke sikkert at der er nogen der har prøvet at etablere en dansk version af ”The Valet Girls”, personligt kunne jeg godt se at det kunne blive en succes, hvis man ankom til et sted og blev mødt af en storbarmet blondine der med kælen missekat stemme siger ”Jeg ved lige præcis hvor den dér skal parkeres”

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Bare for sjov, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s