Pontiacfolk med fart på

SEMA’s research center (sub) har foretaget en undersøgelse blandt ejere af klassisk Pontiac’s fra 60’erne og 70’erne i begyndelsen af året for at få afdækket hvad deres fremtidsplaner er.

1969 Pontiac GTO Judge

1969 Pontiac GTO Judge

1 ud af 3 Pontiac ejere har planer om at deltage i et løb, lyder konklusionen blandt andet på undersøgelsen. 85% vil følge racerløb på TV eller via nettet, 65% vil køre til et løb for at se det, medens hele 35% ville selv være aktive deltagere i motorsport med deres bil. Yderligere til dette viser det sig at Pontiacfolk over hele linien er performance orienteret, da faktisk ingen brugte muligheden for at krydse af i “Motorsport har ingen interesse”.

Det er primært dragracing der har deres interesse, men også NASCAR racing og sprintcar racing følges tæt.

Med det resultat af undersøgelsen, kommer det ikke som nogen større overraskelse at ejere af Pontiacs, har planer om at investere stort i performance udstyr i 2009. Faktisk ligger investeringsønsket noget højere for 2009 end den var i 2008. En trediedel af dem har planer om at spendere i omegnen af $2500 – $5000 på deres bil i 2009.

Alle disse tal er selvfølgelig for amerikanske Pontiacejere, men lur mig om ikke undersøgelsen ville vise nogenlunde det samme hvis den havde været lavet på denne side af Atlanten. Sandsynligvis ville forbruget af originale restaureringsdele måske være en smule højere end performance delene, men der er nok ingen tvivl om hvor deres kerne interesse ligger.

Ovenstående fine 1969 Pontiac GTO “The Judge”, tilhører Pia og Anders Gregersen. Billederne her er skudt på en sensommerdag sidste år, og er beregnet på en kommende artikel i Klassisk Bil & Mc.

Via Bang Shift

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s