Sikke en Mustangfest

Ca. 2000 Mustanger fra alle årgange, og mere end 35.000 tilskuere deltog i den stort opsatte fest for Ford Mustang’s 45 års fødselsdag i Birmingham, Alabama.

Fra de tidligste 64'ere til de seneste 09'er, de var der alle sammen

Fra de tidligste 64'ere til de seneste 09'er, de var der alle sammen

Blandt gæsterne var der også udsendinge fra den danske Mustangklub, nogle fra Frankrig der havde lejet en flok nye Mustanger for at deltage i løjerne, men også andre lande var repræsenteret.

De danske repræsentanter forstod nok vise hvor de kom fra

De danske repræsentanter forstod nok vise hvor de kom fra

Naturligvis er der på nettet allerede flere reportager fra begivenheden og flere albums med billeder derfra, her er nogle af de mere interresante og fyldige :

I StangTV’s forum er der indlæg med billeder fra både lørdag og søndag, og Jonathan Lamas har et fyldigt referat derfra på sin Mustangblog. Naturligvis er nyheden om Mustangs 45 års fødselsdagsfest også nået til de store nyhedsblogs som Autoblog og The EngineBlock.

(Vel)bevaret GT350H

(Vel)bevaret GT350H

The EngineBlock der samtidig er lokalt i Birmingham placeret, havde også et nærportræt af en imponerende GT350H, en urestaureret ladefund, der har stået i en lade siden 1980, hos ham der købte den fra Hertz i 1967. Nu havde vennerne så vredet armen rundt på ham og fået ham til at trække den til Mustangtræffet i byen

Har alt det her Mustangsjov, der var jo også den post fra forleden, givet dig appetit på mere, så kan du jo fatte den digitale fyldepen, og forfatte et brev til Ford. Hvis din historie på maksimum 250 ord, om hvordan du vil udleve dine Mustangdrømme, falder i deres smag, så vil de virkeliggøre den. Se her hvordan

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Danske Nyheder, Ford Motor Company, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s