Ingen vej tilbage for Chrysler

Så er Chrysler koncernens uundgåelige betalingsstandsning en realitet. Direkte fra Præsident Obamas egen mund via en tv båren udtalelse, kom nyheden om betalingstandsningen og det kommende partnerskab med Fiat.

Udsalg - Alt skal væk!

Udsalg - Alt skal væk!

Der er ikke noget denne nyhedsblog kan tilføre som ikke allerede er sagt og vil blive sagt i de kommende TV-aviser, radioudsendelser, og skrevet i morgendagens aviser. Jeg kan dog tilføre et par links der vil give dig som læser mulighed for selv at sætte dig ind i situationen som den ser ud pt, og samtidig kaste lidt lys over fremtiden for Chrysler.

På Chrysler koncernens medarbejdernet, The Scoop, kan man læse om de mange tiltag der vil ske de hen over de næste par måneder, som f. eks at bossen Bob Nardelli tager sit gode tøj og tager tilbage til ejeren Cerberus, hvor der vil blive skabt en retrætepost til ham i form af en rådgivningstitel.

Det anslås at restruktureringen af Chrysler vil tage 30-60 dage. De mange spørgsmål om en betalingsstandsning, som medarbejderne med sikkerhed vil stille sig selv i den tid, der vil de kunne finde de fleste svar her på denne side.

Ellers så kan de måske finde lidt trøst i dette brev fra Bob Nardelli til medarbejderne

Det er naturligvis et trist øjeblik, men set med historiske øjne af en die hard fan, så er der heller ikke idag noget nyt under solen.

Chrysler har skiftet ejere før, og både Diamler Benz og investeringselskabet Cerberus har trods investeringsproblemer ladet de sjove biler blomstre i modeludbudet. Det er nok lige præcis det modsatte man kan frygte med den nuværende krise, ikke blot vil Chrysler nu blive partner med småbilsproducenten Fiat, men tidernes ugunst og de politiske toner der lyder fra Capitol Hill, dikterer at bilerne der skal produceres frem over skal være fornuftige biler der kører langt på literen, og forurener mindst muligt. Misforstå mig ikke, selvfølgelig er det den slags biler vi er nød til at have, hvis vi skal vedblive at have noget der kan ligne individuel transportform, men det er som regel også de kedeligste biler den slags.

Man kan frygte at denne rekonstruering af Chrysler, og den der med stor sansynlighed uundgåeligt vil komme fra General Motors side, vil effektivgøre en ende på det man kan kalde “rigtige amerikanerbiler”, og skubbe os alle sammen over i køen med “Toyota Corolla-konkurrenterne” når der skal handles ny bil.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s