Beslaglagt Hemi Daytona

Man skal betale sin skat med glæde ellers så bliver skattefar sur og så sender han pantefar og han er ikke nem at blive enig med, han taler kun i tal !

Skattefars ægte Hemi-Daytona

Skattefars ægte Hemi-Daytona

 Ja der havde sgu været lidt stilstand i branchen et stykke tid, og nå ja så fik de vist ikke lige betalt det hele til tiden hos firmaet Ventura Classiscs i Tulsa, Oklahoma. Så en dag så stod de der sgu fra IRS og villle have deres moneter, og det eneste de havde hos Ventura var kareter.

The repo man er ikke sådan at bide skeer med, når først han er begyndt at skubbe ens 69 Hemi Daytona op på traileren, så kan man kun sige undskyld og give en hånd med.

Så nu står den der hos dem, istedet for i salgslokalet, men der er den også til salg, mod lukkede bud i en forseglet kuvert senest den 6. juni.

Galen Covier har dokumenteret Daytona’en som den med de fleste options af dem der er tilbage. Ialt er der produceret 22 styk i denne form med Hemi motor og 4 trins manuel, der af skulle der kun være tre tilbage med den originale motor i.

Det er ikke hver dag at et sådan køretøj bliver belaglagt og solgt på lukkede bud, så det skal blive spændende at se hvilken pris der kan blive realiseret på den måde. Under normale markedsomstændigheder så er det vel en bil til $3-400.000. Hvis du vil være med på den så er det blot udfylde denne PDF ting og folde hænderne for at bede til at de andre ikke er urealistisk høje eller endnu være…. lave !!

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Auktioner, Chrysler Corporation, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s