Flere virtuelle bilmagasiner

Jeg har før nævnt muligheden for at læse og downloade bilmagasiner direkte og helt gratis fra nettet. På det seneste er der dukket to mere op som på hver sin måde kan være interresante at bladre rundt i.
Olds School på High-Tech vis

Olds School på High-Tech vis

Traditional Speed & Kustom er som navnet antyder for fans af den gode gamle stil i Hot Rods og customs. Her er lækre billeder og fine artikler om alt inden for denne gren af bilkulturen. Der er en kalender med events, der er gør-det-selv artikler og lidt om livstilen og musikken. Selvfølgelig er der også et velbesøgt forum tilknyttet dette blad.

Se bladet her : www.traditionalspeedandkustom.com

Vær opdateret med de seneste lovgivningstiltag med dette blad

Vær opdateret med de seneste lovgivningstiltag med dette blad

 Specialty Equipment Market Association (SEMA) Er begyndt at udgive deres blad i online form, og maj nummeret, der er spækket med seneste nyt fra lovbryggerne i Washington er ude nu.

I SEMA News er hoveddagsordnen at sørge for at deres medlemmer er up-to-date med de tiltag der kommer både fra Capitol Hill, men også de enkelte staters indsats, på de områder der berører ældre og ombyggede biler, som er SEMA medlemmernes primære indtægtskilde.

SEMA fører også et konstruktivt lobbyarbejde for hobbyen, og er tit den drivende kraft for at få ændret eller måske endda helt fjernet love der på problematisk hvis bliver vedtaget hen over hovedet på amerikanerne, og som med stor sandsynlighed før eller siden bliver “opfundet” af europæiske politikere.

SEMA News majnummer kan læses her : SEMA News – May 2009

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Internationale Nyheder, Medier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s