Send flere penge

Som rapporteret tidligere så skulle Mecum sælge en af de seks originale Shelby Cobra Daytona Coupeer på deres forårsauktion. Der var håb om at den restaurerede racer ville indbringe en pæn slat over 10 millioner dollars, men sådan kom det ikke til at gå.

37,5 millioner kroner var ikke helt nok

37,5 millioner kroner var ikke helt nok

 Cobra’en har igennem længere tid været trukket fra den ene presseforevisning til den næste, for at skabe så stor en hybe som muligt omkring den. Mecum havde håbet på at få Shelby’en budt op i mere end 10 millioner dollars og på vejen der op slå flere auktionsrekorder, der i blandt at være verdens dyreste amerikansk producerede bil.

Budene startede da også i den helt dyre ende, med et bud på $ 4 mill., og steg der efter hurtigt med en halv mille af gangen. Men ved 6,8 millioner dollars gik gassen af ballonen, og budende døde ud. 6,8 var ikke helt nok til at lokke papirene fra ejermanden, så den dyrbare racer måtte trilla af podiet igen.

Ifølge dagens kurs er $6.800.000 det samme som godt og vel 37,5 gode skatteplagede danske kroner, uden salærer og des lignene, og det er da immervæk en pæn slat at bruge på en veteranbil. Men de ca 17 millioner der mangler op til mindsteprisen er selvfølgelig også en del at gå på kompromis med 8-\

Baggrundsinfo om CSX 2601 og de andre Daytona Coupe’er kan fås her

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Auktioner, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s