Limegrønt udslag på Geigertælleren

Her i Europa er de i Tyskland modificerede amerikanerbiler, noget man som hovedregel lige letter på et øjenbryn over. Som regel er det noget med enorme fælge, masser af spoilere, sænkningssæt og meget andet der vil kunne gøre enhver Golf II ejer grøn af misundelse.

Er opmærksomhed dit primære objekt, så er det en Geiger Corvette

Er opmærksomhed dit primære objekt, så er det en Geiger Corvette

En af de mægtigste eksponenter for den stil, er det tyske tunings og styling firma Geiger Cars. Med total mangel for situationsfornemmelse kaster de sig over alt fra PT Cruisers over Cadillacs til Mustanger og Hummere.

Det nyeste påhit fra Geiger er denne ondt-i-øjnene farvede Corvette monster, der ud over de mange karrosserimodifikationer, spoilere oghvad har vi, har fået sine vel masserede glasfiberflanker overhældt med en Lime grøn farve, der er så hidsig at det kun er en 890 hestes V8’er der kan matche den.

Geiger har boret motoren op til 7,6 liter, masseret topstykkerne, givet den kraftigere ventilfjedre, hidsigere knast og meget mere. Den har naturligvis fået såvel undervogn som udstødningssystem tilpasset de mange nye hestekræfter, og de 694 lb.ft moment.

Nå ja der var jo lige en lille ekstrating der er blevet tilføjet den i forvejen ikke helt bly, Z06 Corvette…. Bi-Turbo. Hvor det før var Corvettes ikke helt kedelige, men alligevel standard monterede indsprøjtning setup der var kongen i motorrummet, så er det nu det dobbelte turbo anlæg, der regerer mellem inderskærmene på Corvetten.

En standard Z06, kan brøste sig af 512 Hk, medens Karl Geigers version har 890 hk ved 6.100 omdr/min.. Det skulle være nok til en tophastighed på 354 km/t.

Stilen fra Geiger Cars kan diskuteres, men det de kan er der ikke så mange spide kommentarer til !

Via Autoblog

Reklamer

1 kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

One response to “Limegrønt udslag på Geigertælleren

  1. Pingback: Pass auf – Det’ en tysker « The Road Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s