Ingen Pace Car replika i din fremtid

Så blev årets Indy 500 løb afviklet, med en glad og stolt Helio Castroneves som vinder af løbet, æren, de mange rare penge, pladsen på den berømte pokal og naturligvis nøglerne til årets pace car, sådan som traditionen byder.

En glad Helio Castroneves i sit nye køretøj

En glad Helio Castroneves i sit nye køretøj

 Men Helio Castroneves er også den eneste der får mulighed for at sætte sig bag rattet af egen Pace car, beretter Edmunds Inside Line. Chevrolet har ikke nogen planer om at sætte en pace car replika i produktion som de har gjort med stor succes mange gange før såvel med Camaro’en som med Corvetten og andre der har været udpeget til den store ære.

Det er femte gang at Camaro’en har været udpeget til pace car til Indy 500, siden introduktionen i 1967. Hver gang er der produceret mellem 100 og omkring 6000 replikaer af den bil der er blevet brugt på den berømte bane. Camaro har været pace car i 1967, 1969, 1982 og i 1993.

De fleste replikaer har kun haft klistermærker og lakering til at adskille dem fra almindelige produktionsmodeller, men kunderne har været vilde med dem, og i sær eftertidens samlere har givet GM stor goodwill på de producerede replikaer. General Motors talsmand Terry Rhadigan siger til Edmunds at man for at holde en special modeller specielle, så kan man ikke benytte den metode alt for ofte, og bortset fra det så kører salget af den nye Camaro på skinner.

Indy 500 blev som sagt afsluttet med Helio Castroneves først over stregen, på anden og tredie pladsen kæmpede Dan Wheldon og Danica Patrick en brav kamp om de sidste meter, den søde Danica måtte dog nøjes med den mindste skammel den dag.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s