Hvor har vi været hen’ du?

Som jeg skrev forleden så er der en del arrangementer der har trukket i nærværende blogskribent, og derfor er der ikke blevet fyldt i bloggen med samme interval som hidtil. Her følger lidt links til billeder fra de seneste arrangementer:

Klampenborg 2009

Klampenborg 2009

 Klampenborg Classic Autojumble var som sædvanlig en fornøjelig oplevelse med godt 700 køretøjer på plads, og en herlig blanding af gammel og lidt nyere

Billeder fra Klampenborg 2009

Statsminister og pandekagebagningsmester

Statsminister og pandekagebagningsmester

Det er første gang jeg har været til Græsted Veterantræf, men bestemt ikke sidste gang, her var en fantastisk blanding af alskens gammel mekanik. Vores alle sammens statsminister var der også, jeg lever i en lille enfoldig verden der fortæller mig at det helt sikkert er mit blog indlæg der har gjordt at han stillede op til at lave pandekager for spejderne.

Billeder fra Græsted Veterantræf

Fra de mindste til de største, der var noget for enhver smag

Fra de mindste til de største, der var noget for enhver smag

Der var lagt et kæmpe arbejde i årets Sjællandske afdeling af den motorhistoriske køredag, eller Klassisk Køredag som vi kalder den i Sorø. Det store arbejde gav dog bonus, med omkring 500 fremmødte køretøjer, vi fyldte både hovedgade, torvet og store dele af Sorø Akademi med gamle biler, motorcykler og knallerter.

Billeder fra Klassisk Køredag i Sorø

H.J. Beiers V12 Packard

H.J. Beiers V12 Packard

En hård uge blev afrundet i hyggelig atmosfære i Gavnø Slotspark til endnu en gang autojumble. Det var næsten de sædvanlige biler der var mødt frem, der var dog enkelt der skilte sig ud fra mængden, blandt andet en ekstremt fin Continental mk II fra 1956, og H.J. Beier’s fantastiske 1938 v12 Packard med karrosseri fra Gläser i Tyskland. Beier har købt bilen som skrot hos en hugger på Amager i 1960 for den formidable sum af kr. 550,-

Billeder fra Gavnø

Mere information om de enkelte arrangementer kommer i det nummer af Klassisk Bil & Mc der er kørt til trykkeren igår, og som derfor kommer ud til abonnenter lige om lidt (en anelse senere til kioskerne)

Reklamer

1 kommentar

Filed under Arrangementer, Danske Nyheder

One response to “Hvor har vi været hen’ du?

  1. amerikanerbil

    Nogle rigtig gode billeder

    hilsen Daniel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s