En stjerne er slukket!

I nat mistede verden en af de smukkeste stjerner, en der har kastet lys over mangen et drenge værelse op igennem 80’erne. Nej det er ikke Michael Jackson der er emnet i denne post, han har fået den opmærksomhed der kan opnås i dette forum, verden har måtte se den smukkeste Canonball’er tabe sin kamp mod kræften.
Blændet af det hvide smil, og det lange lys

Blændet af det hvide smil, og det lange lys

 I en alder af kun 62 år, måtte Farrah Fawcett i nat opgive sin kamp mod kræften. Blot 3 måneder efter at lægerne havde erklæret hende fri fra kræften tilbage i 2007, kunne lægerne oplyse at kræften havde taget fat i hendes lever igen. Farrah prøvede til det sidste mange slags behandlingsmetoder, men måtte altså i nat sige stop.

Dette blot 2 måneder efter at vi mistede en anden af de helt store fra alle sammens yndlingsfilm Canonball Run, Dom Deluise.

Charlies Angels - Jill Munroes Cobra II

Charlies Angels - Jill Munroes Cobra II

 Ud over en betagende rolle som en træelskende godte i Canonball Run filmen, så opnåede Farrah Fawcett størst berømmelse i TV serien Charlies Angels, hvor hendes køretøj i serien var den nye Mustang Cobra II, i de klassiske hvide og blå shelby farver. Seriens andre Angels kørte hver deres version af den lille Mustang.

So 80's, so Foxy!

So 80's, so Foxy!

Faktisk lagde Farrah Fawcett også navn til en af George Barris custom kreationer, på linie med hans job med Sonny & Chers Mustanger. På Miss Lou Motor Mafia kan man se billeder af kreationen fra da den kom til salg på Ebay for nogle år siden.

Trods sin svære sygdom, formåede Farrah Fawcett at se blændende godt ud langt op i årene. Det var dog ikke udseendet det hele, Farrah Fawcett blev nomineret til flere priser gennem årene. Vi takker ydmygest for det du bragte til os, Rest in peace!

Via Jalopnik m.fl

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Ford Motor Company, General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s