Skrot en lov – Part 2

Så lykkedes det at få gennemført en skrotningsordning i USA, det har dog holdt hårdt da mange organisationer som SEMA og andre har kæmpet en hård kamp for at få fejet de mange lovforslag der været på bordet, siden de første forslag i december. Men nu gik den ikke længere, Barrack Obama har skrevet under på den endelige lov og statsapperauret har også kørt en forklarende hjemmeside i stilling. Varm skrotpresserne der skal arbejdes!

Vi ses, måske bliver du den dåse mine flåede tomater kommer i?

Vi ses, måske bliver du den dåse mine flåede tomater kommer i?

 Car Allowance Rebate System, eller CARS som de så smukt har valgt at kaldet programmet, udbetaler enten $3.500 eller $4.500 til ejeren af en bil der er op til 25 år gammel og som kører mindre end 18 miles på en gallon. Man skal have ejet bilen i mindst et år, og pengene skal bruges på køb eller leasing af en ny bil.

Det forudsiges at dette tiltag vil koste enormt mange af fremtidens samlerbiler, da dette tiltag naturligt nok vil ramme store og benzinslugende biler som Chevrolet Camaro og Pontiac Firebird, men naturligvis også fullsize Cadillacs, Buicks og Lincolns med mere.

Ford har været hurtigt fremme med en lille regnemaskine der kan fortælle om man kan få penge for sit gamle “ådsel”, og hvis man kan så kan man smart nok lige se hvad for et nyt Ford produkt man kan få i stedet.

Via Autoblog og en lang række andre

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Ford Motor Company, General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s