De er tossede de amerikanere

En lettere omskrivning af det gamle Asterix & Obelix citat, er hvad man har brug for får at beskrive denne episode fra det virkelige amerikanske hverdagsliv, eller i hvertfald sådan som det ser ud når det er kommet igennem et amerikansk TV program i reality-genren!

Nej han er ikke død, han rør på sig!

Nej han er ikke død, han rør på sig!

"Just beat it"

"Just beat it"

 TruTV har en udsendelse der viser glimt fra “den virkelige verden”, blandt andet følger de en flok “repo’s” der kommer og afhenter folks egendele når de ikke betaler.

I denne episode møder de op hos et ægtepar der har deres voksne søn boende, og sønnen har altså ikke betalt for sin DeLorean, og han går fuldstændig i spåner da de inddrager DeLoreanen. Sønnike der helt klart ikke har alle ledninger skruet fast i lampestedet for oven, giver sin bedste Michael Jackson efterligning og sparker den første og den største røv der findes i nærheden, hvilket tilhører Repo-muskelmanden Dave.

Men spol selv frem til 1:50 det er der det bliver rigtig underholdende TV

Hvad der er mest hovedrystende, at der er folk der lever så meget tilbage i firserne at de kører DeLorean og klæder sig som Kongen af pop. At når de bliver frastjålet deres egendele, bruger de feje danstrin som angrebsmetode, eller at det hele bliver filmet til “live” TV når bilen bliver beslaglagt, er ikke til at sige, men det er eddermame amerikansk !!

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Bare for sjov, Medier, Uafhænge mærker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s