GM i sadlen igen

I dag er første dag for det nye General Motors. Frisk ud af retsalene er bossen Frits Henderson klar til at overtage verdensherredømmet endnu en gang, en denne gang med et smallere og mere konkurrencemindet firma i ryggen.
All american - næsten!?

All american - næsten!?

 I en pressemeddelse offentligjort på GM’s egen Fastlane Blog skriver Fritz Henderson om General Motors fremtidsplaner. Hvordan det nye statsejede General Motors er klar til at pulverisere deres konkurrenter med gode produkter til konkurrence dygtige priser. Det skal gøres ved at sætte kunderne i første række, dernæst fokusere på at producere biler som kunderne vil have, og som er de bedste på deres marked. Sidst men ikke mindst vil der ske drastiske ændringer i virksomhedskulturen, med en fladere organisation, hvor bestemmelserne vil ske tættest på kunderne.

Så vidt så godt !

Første problem med det nye GM er at der er blevet indsat et 25 mand højt politisk udvalg fra “The Presidential Task Force on Automobiles”. Politiske udvalg har aldrig gjort noget som helst godt i produktionsvirksomheder,men nogen skal selvfølgelig holde øje med de mange skattekroner der er hældt i projektet.

Andet problem er at den gamle garde af beslutningstagere stadig hænger ved, hvilket ikke borger for de store ændringer i beslutningerne. Således har “Maximum” Bob Lutz, udtalt idag at han agter at trække sit ønske om en tidlig pension tilbage, og vil fortsætte i det nye GM i en stilling som kreativ chef.

Hvis Hendersons intentioner lykkedes og kunderne tager de kommende nye produkter til sig så er det ikke umuligt at få denne maskine til at køre som den bør.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s