Biograftur forude

Rygterne har svirret et stykke tid om den nye film baseret på den gamle TV-serie “The Green Hornet”, eller nærmere bestemt har der været rygter om hovedpersonens transportmiddel.

1966 Crown Imperial - The Green Hornet

1966 Crown Imperial - The Green Hornet

 Det er Edmunds Online der har haft den lange snude fremme og opsnuset produktionen af en af næste sommers helt store biografhits. De har fundet frem til en lille fabriksbygning i San Fransisco omringet af 65-66 Crown Imperials, der var ved at blive gjort klar til at blive indsat i filmproduktionen.

“The Green Hornet” vil blive baseret på den kortlivede men meget populære TV-serie fra 1966 af samme navn. Seth Rogen vil få hovedrollen som Hornet, og ifølge rygterne vil Cameron Diaz få en anden af de store roller som Hornet kæreste, også Nicholas Cage skulle stå klar, til ham er der tiltænkt rollen som skurk. Hvem der skal overtage rollen som Kato, Hornets trofaste følgesvend og chauffør står ikke klart endnu, i 1966 var det ingen ringere end Bruce Lee der havde den rolle, så det bliver ikke nemt at følge den til dørs

Den nye Green Hornet bil, er en god efterfølger til den oprindelige “Black Beauty” som den kaldes, den blev bygget af Dean Jeffries. Den nye Black Beauty havde premiere på Comic Con konferencen i LA i denne uge, men filmen med et budget på 100 millioner dollars må vi vente til næste år med at se.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s