Nu rykker de igen

GM er nu ude af retsalenes kedelige skygger, og kan koncentrere sig om at få resterne af verdens største industrikoncern op at stå igen.
Hovedsiden hos GM

Hovedsiden hos GM

General Motors er gået i luften med et nyt website. Re: Invention som den kaldes, viser det nye slanke GM med et stærk barberet modeludbud, men også med et håb om en stærk fremtid.

2010 Cadillac CTS Coupe

2010 Cadillac CTS Coupe

En af de mange planer der er blevet taget op igen efter genskabelsen af GM, er planerne om en baghjulstrukket model til Cadillac og måske til Buick. Efter hvad Motor Trend har fundet ud af vil den nye STS/DTS afløser blive bygget på Sigma platformen, som er den platform CTS modelserien bygges på idag

Første generations Caprice, denne med 425 hestes 427 Cui

Første generations Caprice, denne med 425 hestes 427 Cui

Den tidligere GM boss Bob Lutz har også på det seneste været ude et par gange for at gøre opmærksom på sig selv og sine meninger. Først så meldte han jo at han skred, hvilket han så ikke gjorde alligevel, han ville da gerne blive lidt længere hvis der var nogle der ville spørge ham pænt. Det må der så være nogle der har gjort, nu han er blevet udnævnt til at tage sig af  de fremtidige produkter fra General Motors

Maximum Bob glemte bare forleden at der er nogle der sidder lidt højere oppe end ham nu, Han hedder Fritz Henderson og er øverste Big Boss, og han syntes ikke at den ide Maximum Bob havde fået med at det udfasede Pontiac mærkes top model G8 skulle blive til en ny Chevrolet Caprice model var helt så fed som andre. Derfor måtte Bob trække sin udtalelse i land igen, det gjorde han via GM’s egen Fastlane blog.

Så på den måde er det nye GM både en åben bog, og et lukket land på en gang. Det skal nok gå alt sammen

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s