Der røg den !

Først gik rygterne at CSX 2601 ville blive solgt for et beløb godt og vel over de 10 millioner dollars på Mecums forårsauktion, som der er berettet om før i den blog. men som det også er fortalt før, så gik det ikke helt som planlagt.

CSX2601 i Monterey

CSX2601 i Monterey

 6,8 mill var hvad den kunne bydes op til i foråret, og det var ikke helt nok for ejeren. I stedet blev den tilmeldt auktionen i Monterey her i August, og der løb den tidligere ejer af 7,25 millioner dollars så af med nok verdens dyreste amerikanerbil.

Bob Bondurant som tidligere har kørt CSX2601, var selv tilstede under auktionen og var vidne til det enorme hammerslag. Bondurant kunne derpå minde sig selv okm hvordan han i 1967 måtte sætte sin racer til salg grundet et længerevarende hospitalsophold. Bob Bondurant havde brækket begge ben i en ulykke med en Mclaren racer, og hospitalsopholdet kostede jo penge, så den da 2 år gamle racer måtte sættes til salg, pris $4000.

Selv om der kun er bygget seks af denne ultimative Shelby, og deres historier er velkendt, så er der altid nogen der forsøger at spinde en god historie ud af det ved at blande lidt ind fra nogle af de andre, eller tilføje lidt af den frie fantasi.

Som f.eks. Ekstra Bladet i denne uge, der blander CSX2601 sammen med historien om CSX2287, den tidligere Phil Spector Daytona, læs om den her. Hvor mange kubiktommer sådan en Ford motor den er på vil jeg slet ikke begynde at fable op om, det er børnelærdom !

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Auktioner, Danske Nyheder, Ford Motor Company, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s