En Camaro med det hele, tak

Tilbage i de glade firsere, nærmere bestemt en gang i 1983, bestemte John Schnatter at han havde leveret den sidste pizza for andre, nu ville han arbejde for sig selv.

John Schnatter var på det tidspunkt 22 år gammel, og det eneste han ejede af værdi var en 1971 Camaro Z/28. Den solgte han for $2200 så han kunne investere størstedelen af dem i pizzaudstyr til sin egen forretning. Sidehn er det gået rigtig godt, John Schnatter ejer idag, eller har franchise, i mere end 3000 pizzaforretninger verden over, så han mangler ikke noget… og dog!

En ung John Schnatter med sin ungdoms kærlighed

En ung John Schnatter med sin ungdoms kærlighed

 I mange år har Schnatter haft gang i en stor eftersøgning,  han ville have sin gamle Camaro tilbage koste hvad det ville. Faktisk så satte han en dusør på højkant, intet mindre end $250.000 udlovede han til ham der kunne skaffe ham sin elskede bil tilbage, den bil der var starten på hans enorme imperium af pizzasteder.

Jalopnik hørte de den utrolige historie, og via et input på deres facebook side, dukkede den rigtige bil op i Indiana. Cmaroen der nu var blevet en vildt pumpet (som i 825 heste!) dragracer, men ellers i fin stand. Ejeren af Camaroen Jeff Robinson havde da også nemmere ved at skille sig af med Camaroen en Schnatter havde den gang i 83, men han havde selvfølgelig også lige 250.000 dollars han lige skulle tælle.

Pizzaracer

Pizzaracer

John Schnatter var så glad at år eftersøgning endelig bar frugt, at han gav en findeløn på $25.000 til det ægtepar der ledte ham på sporet, og  for at det ikke skal være løgn så deler han gratis pizza ud imorgen onsdag d. 26/8, det eneste du skal gøre er at tage din Camaro med hen til den nærmeste Papa Johns.

Update 27-08-09 kl. 23.09: Papa John gav 35.847 gratis pizzaer væk til camaro ejere igår, sådan skal den pizza slices!

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s