Pass auf – Det’ en tysker

Hva så Brian skal du have ny bil til at imponere gutterne nede på tanken med ? Hvis svaret er ja, og du er frisk på noget der er vildere end en neonlysende Bimmer, eller en Audi A4 med xenonlygter og moderne kølergrill, så skal du klikke på Geigercars.de og finde informationerne om deres nyeste påhit.

2009-08-09_21-25_geiger_camaro

 

2009-08-09_21-26_geiger_camaro_front

 

Som der er berettet om før her i bloggen så er Geiger med base i Munchen, helt overgearede med amerikanske produkter. De tilbyder opgraderinger af stort set alle nye amerikanske biler.

Geiger tryller med kompressor eller dobbelt turbo sæt, justerbare undervogne og enorme fælge med lavprofildæk på. Således også på den nye Camaro, som Geiger har været heldig at få fat på en af de første i Tyskland, en sort 6,2 liters LS3 SS version.

Hos Geiger har den så fået masseret undervognen, monteret en kompressor, og en udstødning der giver rigelig mulighed for at slippe af med de fæle gasser. Resultatet er 568 hypper ved 4100 omdrejninger, og med 590 ft. lb. moment. Ifølge pressemeddelelsen skulle det være nok til 195 mph. Heldigvis er der også monteret enorme skiver der matcher de mange hestekræfter.

Via Pistonheads

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s