Verdens hurtigste Valiant

Det er vist laaaang tid siden der har været lidt dragracing nyt i denne blog, så denne 4 dørs 1965 Valiant passer lige ind.

1965 Plymouth Valiant by Renteria Brothers and Dad Racing

1965 Plymouth Valiant by Renteria Brothers and Dad Racing

 Straks jeg så den sorte 4 dørs 1965 Plymouth Valiant på Bang Shift, der var jeg ikke i tvivl om at den hørte til i et indlæg på denne blog.

Det er teamet Renteria Brothers and Dad Racing, som de kalder sig, der står bag den brutale racer. Med 451 cui blown Hemi under hjelmen og en 5 trins Lenco til at røre i, der har de fået den skubbet op på en bedste tid der hedder 6,62 sekunder og 212 mph.

Den gamle Valiant var lidt til grin da gutterne først stillede op med den, selv om 12 sekunders tider ikke er så tosset endda fra den en smallblock motor der lå i da. Men det skulle være anderledes tænkte de, og en glassfiberkarrosse blev sat på et Jerry Bickel chassis, den har dog stadig funktionelle bagdøre, ellers ville det jo være lidt useriøst.

Tjek videoen ud her, og husk lyden for vi snakker om 2000 heste der skifter gear ved 9000 omdrejninger!

Da Renteria Brothers og deres farmand ikke gør noget halvt, så er raceren lige så flot som den er hurtig. Selv om der er langt fra en standard Valiant til dette monster, så rykker det lidt i undertegnede der har haft mange glade timer i den 1965 Plymouth Valiant convertible jeg ejede for nogle år siden, vroooom

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s