Ingen comeback til Big Daddy Don Garlits

Chrysler havde rullet de helt store reklamekanoner i stilling, og udstyret den gamle dragracing legende Don “Big Daddy” Garlits, med en af de nye Challengers og sat ham til at skulle køre i A/SA klassen i denne weekends U. S. Nationals på O’Reilly Raceway Park i Indianapolis, men sådan skulle det ikke gå.

Big Daddy - Ikke helt skarp nok!

Big Daddy - Ikke helt skarp nok!

 Andrew Casselberry beretter for Streetlegaltv.com, at Garlits i første kvalificeringsrunde havde problemer med at få Challengeren til at køre da den nåede stagingområdet, efter diverse reperationer i pitten kom han retur og afleverede en 10.45 sekunders tid, men han havde stadig alvorlige problemer med sin hemi motor. Han forbedrede senere sin tid til 10.43

I klassens elimineringsrunde linede han op imod en af USA hårdeste sportsman racere, Dan Fletcher i en 69 big block Camaro, på trods af at “Big Daddy” var først ud af starthullerne med en reaktionstid på 0.007 sekunder, mod Fletchers 0.010, så var Garlits tid på 10.489 ingen match mod Fletchers 10.332, og Don Garlits var ude af konkurrencen før den kom igang, til stor skuffelse for hans mange fans.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Dragracing, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s