The American Dream

I disse tider hvor det kun er irriterende grimme fornuftige biler der ser dagens lys, når visionærer drømmer om at starte deres egen lille bilproduktion, der er det en fryd når man læser en testkørsel for hvad der kun kan beskrives som en bilelskers våde drøm.

Devon GTX

Devon GTX

 Det er Autoblogs Frank Fillipino der har været så heldig at få lov til at åbne for sommerfugledøre og krybe inden for i hvad der nok er USA mest spektakulære nye superbils projekt.

For trofaste læsere af denne blog der har i måske set og læst om den i Californien producerede Devon GTX, andre kan stå på her.

Det gik ikke helt som der var lagt op til i Scott Devons plan om at overtage Chryslers Viper produktion, han troede den var hjemme med et kraftigt underbud på produktionsfaceliteter rettigheder og det hele. Men Chrysler sprang fra i sidste øjeblik, og Scott har siden satset på at håndbygge sin imponerende superbil, indtil videre er det blevet til to prototyper.

lækre design detaljer

lækre design detaljer

 Undervognen og den 8,4 liters V10’er er helt igennem Viper, men der holder al sammenligning også op. Flere heste og afsavnet af alskens munterhedsbegrænsende teknik, som elektroniks justerbar undervogn, traction control, og andre moderne bekvemmeligheder man forventer af en bil med en estimeret salgspris på kølige $500.000, gør Devon GTX til en køremaskine, der udfordrer og opfordrer til leg med varm asfalt. Et moderne svar på 60’ernes Shelby Cobra.

Veldesignet fra enhver vinkel

Veldesignet fra enhver vinkel

 

Gennemtænkte små detaljer

Gennemtænkte små detaljer

 Som skrevet i den første post om Devon skulle de havde været en tur på Nurburgring for at gennemteste, det nåede de dog aldrig, istedet tog de bilen til den nærliggende Laguna Seca racerbane. Efter nogle runders paradekørsel og mange timers tekniske udfordringer tog racerkører Justin Bell en sidste omgang, denne uden fløjlshansker på, hvilket resulterede i ny banerekord!

Autoblogs Testkørsel er en fornøjelse at læse, informationerne og superlativerne står i kø for at hoppe ud af skærmen, det skal blive spændende at se hvad Devon Motorworks kan drive det til i fremtiden.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Internationale Nyheder, Testkørsler, Uafhænge mærker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s