Caprice Police press release

Stakit, Kadett,  kasket…

15 år efter den sidste Chevrolet Caprice patruljerede i de amerikanske gader, tilbyder Chevrolet nu en ny version af den gamle sejlivede kæmpe.

2011 Caprice med cop-tires, cop-suspension og cop-motor

2011 Caprice med cop-tires, cop-suspension og cop-motor

 Når i disse dage den International Association of Chiefs of Police kongres, i Denver, Colorado ruller afsted, så disker Chevrolet op med en lille sensationel nyhed til deltagerne. Fra 2011 modelrækken bliver det nemlig muligt at stille en 355 hk Chevrolet Caprice kriminalitetsbekæmper.

Bilen bliver bygget på den australsk baserede Zeta-platform, den som også ligger til grund for Camaroen, så der er dømt klassiske dyder som 6,0 liters V8 og baghjulstræk tilsat et stænk af nutidsrealisme i form af mulighed for at køre på ethanol. Som det sig hør og bør er hjulophæng, bremser, styretøj og lignende opgraderet i forhold til standardvaren. En standard Caprice kan man slet ikke købe i USA, det navnetræk forhandles kun i mellemøsten af alle steder, men samme bil kaldes Holden Statesman i Australien og skulle have heddet Pontiac G8 i USA.

Hos Autoblog kan du læse presseomtalen fra General Motors, medens de hos Jalopnik drengene har sammenlignet nogle af tallene med Fords Crown Victoria og Dodge Charger, hvor den umiddelbart klarer sig rigtigt godt.

Hmmm… gad vide om den kommer med cigarettænder?

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s