Kineserne kommer

Auktionsverdenen er i chock… naaaah det er måske nok så meget sagt, men det er i hvert fald ikke hver dag at et enkelt auktionshus løber afsted med den største del, af det der kan gå hen og blive verdens største marked for afsætning af klassiske biler.

Bidding frenzy?

Bidding frenzy?

 Det store kinesiske bilforhandlingsfirma China Auto Logistics fortæller at de netop har indgået samarbejde med det store anerkendte amerikanske auktionshus Russo & Steele om introduktionen af klassisker auktioner på det kinesiske og andre asiatiske markeder.

China Auto Logistics omsatte i 2008 for mere end 190 millioner dollars, det er en fremgang i forhold til 2007 på 25%, og med en fremgang i første kvartal i år på godt 37% er det ikke der de først råber KRISE.

Direktør Tong Shipping mener da også at det er en win-win situation for de to firmaer, Når Russo & Steeles store expertise sættes sammen med China Auto Logistics store kundeklientel. Det bliver spændende at se hvad der sker med de multinationale priser på klassiske biler, når det kinesiske marked kommer med.

Russo & Steeles ejer, Drew Alcazar, er naturligvis oppe i skyerne over den nye aftale, beretter Hemmings Auto Blogs

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Auktioner, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s