Cadillac klar til kamp

Det kunne være rart en gang for alle at få allivet den sejlivede myte der handler om at amerikanske biler ikke kan køre ordentligt.  Den mulighed er sat på dagsordenen her sidst i denne måned når Cadillac stilles op foran det bedste som Europa og Asien kan præstere.

Er den til noget?

Er den til noget?

 Diverse motorjournalister har siden opfindelsen af de hvide dæksider og introduktionen af gearkassen der skifter helt selv, insisteret på at de amerikanske køretøjer ikke er en bøjet fem-øre værd, når der bliver stillet op på en bane med sving der er bare en anelse skarpere end en gennemsnitlig landevej i New Mexico.

Det er den slags pis at Bob “Maximum” Lutz ikke gider høre på mere, så da lejligheden bød sig så fortalte han Wes Siler fra Jalopnik at han kunne bare stille op med hvilken som helst matchende køretøj, så skulle han selv personligt nok køre dørene af den med en Cadillac CTS-V.

Det ene ord tog det andet, og nu er det så kommet så vidt at der er fundet en bane og en dato. Så da “Maximum” Bob havde lettet på det låg, så kunne han lige så godt tilføje “… og du kan bare tag alle dine venner med…”

Nu er det så blevet til at den 29. Oktober på Monticello Motor Club i Monticello, New York, at General Motors selvbestaltede reklamemand Bob Lutz ruller ud på banen iført en standard Cadillac CTS-V og en sejersikker mine. Ved siden af ham kommer Wes Siler i en Jaguar XFR, han havde godt nok i første omgang satset på en AMG Mercedes, men er så kommet frem til at det er det yndefulde kattedyr der skal til for at vælte Cadillac-egoet.

Det er siden væltet ind hos General Motors med deltagerforslag, mere end 120 for at være nøjagtig, men så mange får nok ikke lov at være med, det er trods alt Cadillacs mediastunt. Så de er lige nu ved at skære deltagerfeltet ned til max en 10-20 stykker der passer ind i beskrivelsen som en konkurent til Cadillacs top performer, meeen en BMW M3/M5 eller en Porsche Panamera, eller noget Lexus er skam heller ikke ho-hum at stille op med.

Følg med på Cadillacs Blog

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Arrangementer, General Motors, Internationale Nyheder, Medier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s