SEMA Show 2009

Efterhånden som vi nærmer os datoen for det årlige SEMA Show, så er indernettets mange bilsider ved at flyde over med seneste nyt om de deltagende firmaer. Som det har været for vane hen over sommeren så er det Ford der ligger sig i front, hvor det gælder om at komme hen til scenekanten og ud til publikum. Både General Motors og Chrysler har ligget og lurepasset med et par forkølede pressemeddelser, men de har jo også nogle produkter som vil blive så rigeligt repræsenteret af forskellige tunerfirmaer.

1960_chevy_belair_by_speed_kings

En gennemsnitlig SEMA bil fra 2008

 Snart sagt et hvert tunerfirma med respekt for sig selv baglommen fuld af døde præsidenter, har en stand på SEMA messen der løber af stablen fra den 3. til den 6. november i Las Vegas. Der er dog også enkelte firmaer der allerede nu skiller sig ud fra mængden.

Således er der stillet store forventninger op til The Ring Brothers, hvad det er de vil præsentere på årets messe. Motorator har dog opsnappet at det drejer sig om en 64 Fairlane der skulle lyde navnet “Afterburner”. Om den kan leve op til deres egne høje krav, og løbe af med den eftertragtede Årets Streetmachine pris vil kun tiden vise, men nu har de taget den pris to gange i træk så hvorfor ikke ?

Ringbrothers_Afterburner

Koncept tegning på Afterburner Fairlane

 Ud over specialiteter som denne gamle Ford Fairlane, så ventes det naturligvis at nye Camaro’er, Mustangs og Challengers vil vælte ind i hallerne fra nær og fjern. Det velkendte gamle aftermarket navn Hurst har allerede været fremme i skoene, og i samarbejde med Ebay, sat en specialbygget Hurst/Camaro til salg i en velgørenhedsauktion. Den indbragte dog kun $62.000, hvilket ikke er særligt meget taget i betragtning af de enorme summer special Mustanger har indbragt det seneste stykke tid.

2009-10-09_22-29_hurst

Hurst Camaro #3 på Ebay

 Som skrevet i indledningen så har Ford allerede været fremme og råbt “HER KOMMER VI” med en pressemeddelse der fortæller at de har forberedt ikke mindre end 10 forskellige tunerversioner af den nye 2010 Mustang, sammen med et par Lincoln, naturligvis med giga fælge, og andre af Fords produkter.

fpmust5

Mustang styling anno 2010

 Fra afgrundens dyb kalder Chrysler på opmærksomheden, de kommer med et par Jeeps, en Drift-Challenger og man fristes til at sige naturligvis, en Ram Pick up, det skal nok blive vel modtaget af MOPAR folket, og den der “Lower Forty” Jeep er sguda også for sej!

mp009_003jp_opt

Hemi Motor og 40" monsterdæk - Vauuuw

 General Motors går lidt anderledes til værks, de har i al hemmelighed udgivet en video på youtube, hvor hovedrollen indehaves af en eller anden ny form for crate motor, når man ikke ved hvad det egentlig handler om så hedder set vist viral markedsføring. Det er pisse-irriterende at det bliver så spændende 🙂

Den nye Camaro bliver naturligvis ikke glemt i Las Vegas, men Lingenfeldter tager den lige et skridt videre når han præsentere sin version, den kommer nemlig til at ligne en 70-72 Pontiac Trans Am. På dette teaser billede er det jo kun en tegning, det skal blive spændende at se den for real.

455_TA_lingenfelter

Lingenfelter Trans Am

 Motoren bliver naturligvis en 455, dog ikke Pontiacs gamle velkendte støbejerns ting, men en Chevrolet aluminiumsblok  boret og strokket til den eftertragtede dimension.

Apropo eftertragtet, lad mig afslutte dette indlæg med en billedserie fra 2008. Lidt behageligt at hvile øjnene på, og det er ikke et par Bling bling fælge, men noget der er mindst lige så vigtigt for SEMA showets deltagere… Booth Babes!

Skriv en kommentar

Filed under Arrangementer, Auktioner, Chrysler Corporation, Ford Motor Company, General Motors, Internationale Nyheder

Skriv en kommentar