Nye Nationwide NASCAR’s

I de senere år er nascar fansene stille og roligt bakket ud af løbsserierne. Nascar er inde i en alvorlig identitetskrise, som har fået dem til at revidere reglerne for bilernes udseende, så de mere ligner de velkendte biler og deres fans derfor nemmere kan identificere sig med dem.

2010_Challenger_nascar

Nascar Challenger

Det er jo ikke nogen hemmelighed at bilerne på banen ikke har noget som helst til fælles med de biler fra virkeligheden som de deler navn med, der til er konkurrencen alt for hård, og specialchassiser og vindtunneldesignede karrosserier med enorme spoilere har efterhånden udvandet deltagernes biler så de slet ikke ligner det som det er meningen de skal.

2010_ford_mustang_nascar

Nascar Mustang

De nye regler for bilernes design regner man med er fuldt implementeret i Nationwide serien, med deltagelse af Ford Mustang, Dodge Challenger, Chevrolet Impala, og Toyota Camry, til 2011 sæsonen. Selv om det ville være en naturlig følge, så er der endnu ikke noget tegn på at en Camaro version vil være på trapperne.

Alle de fire nye modeller vil have et front design der ligger meget tæt op af de “rigtige” biler. Nu håber fansene på at dette nye tiltag i miniput serien Nationwide, vil blive overført til de store løbsserier.

Fra NASCAR.com via Autoblog

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Chrysler Corporation, Ford Motor Company, General Motors, Internationale Nyheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s